MENU

Over ons

Niven & Virginie

Niven, eigenaar en chef van Triptyque, kreeg op zijn 24e als jongste chef met een eigen restaurant zijn Michelinster. Vanaf het begin van zijn carrière spelen groente de absolute hoofdrol, een pionier in zijn vak. Hij is de grondlegger van 80/20 en is een van de founders van Dutch Cuisine. Het werk van Niven, Virginie en hun team werd bij Triptyque bekroond met zowel een Michelinster als de groene Michelinster. Virginie, eigenaar van Triptyque, is achter de schermen actief. Zij houdt zich bezig met het team, de marketing, mooie samenwerkingen en het management. Naast dat zij ondernemer is, is zij ook met veel plezier arts. Dagelijks vullen Niven en Virginie elkaar aan en delen zij hun creativiteit met elkaar.

Team Triptyque

Met veel plezier werken wij al een aantal jaar met ons vaste team. Wij stellen u dan ook met trots voor aan onze office manager, Eveline Rotteveel, ons keukenteam bestaande uit sous-chef Gavin Schippers versterkt door de zeer gedreven en getalenteerde jonge chefs Michel van der Eijk en Chevy van Rijswijk. Gastheer en sommelier Yuri Koster, sommelier Saskia Schurink, sommelier Teide Schepers, Tin Blankert, en Mees Jansen maken uw avond bij Triptyque compleet. Dagelijks brengen zij hun expertise en uitgebreide ervaring binnen de gastronomie mee naar Triptyque en zorgen zij met veel plezier voor een unieke en culinaire ervaring voor u en uw gezelschap.