MENU

Restaurant

Door de rijkdom van Westland en Midden-Delfland waarmee ons restaurant is omsloten kunnen wij veel lokaal verkrijgen. Tomaten, radijzen, paprika’s, aardbeien en zuivel zijn enkele voorbeelden daarvan. Veel leveranciers kennen wij persoonlijk en aan de hand van hun producten en verhalen maken wij onze gerechten. Wij zijn trots op dit unieke gebied. Elk gerecht dat u bij ons proeft is een sterk staaltje teamwork, gebaseerd op waarden als eigenheid, respect en inzet. Elke dag opnieuw dagen wij onszelf uit om te inspireren en nieuwsgierig naar de wereld te kijken. Het leven is mooi, laten wij er samen van proeven.

Menukaart

U kunt bij ons kiezen uit a la carte en ons Tasting menu die zowel tijdens de lunch als het diner geserveerd kunnen worden. Uiteraard kan er rekening gehouden worden met dieetwensen en/of allergieën.

Tasting menu Triptyque  125 euro

 

 

 

3-gangen lunch a la carte  60 euro
3-gangen diner a la carte   70 euro

4-gangen lunch a la carte  75 euro
4-gangen diner a la carte  90 euro

 

Menu Triptyque

Een menu bestaande uit onze signatuur gerechten, gecombineerd met onze nieuwste creaties. Geniet van al het moois wat Westland en wij u te bieden hebben. Uiteraard kan er rekening gehouden worden met de meeste dieetwensen en/of allergieën, wij bieden onze keuken ook veganistisch aan.

 

De lekkerste groentemenu’s

in ons nieuwe kookboek

De lekkerste groentemenu’s van Niven Kunz en Virginie van Bronckhorst-Kunz, om thuis te maken. In Groente menu’s van Niven en Virginie, vind je de leukste tafels met bij elkaar passende gerechten met sterrentouch, om thuis zelf te koken. Verrassend makkelijk en bijzonder tegelijk. Voor vrienden, of voor met z’n twee, voor die momenten dat je lekker uit wilt pakken. Niet vega (kan wel), wel met groenten als de absolute ster. Met dit boek laten Niven & Virginie zien hoe je, ook zonder sterren, thuis kunt toveren met groente.

Direct bestellen