MENU

CATERING VOOR UW LUNCH OF DINER?

Wilt u een bedrijfslunch of diner organiseren? Of heeft u een feestelijke aangelegenheid te vieren? Wilt u dat bij u thuis of in uw bedrijf?

Dan bieden wij u de Triptyque catering beleving, wij ontzorgen u en garanderen gastvrijheid met culinaire gerechten en lokale producten.

Nieuwsgierig geworden? Stuur voor informatie een email naar info@triptyque.nl of neem telefonisch contact op van woensdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 voor een op maat gemaakt voorstel.

RÉMY COINTRAU X TRIPTYQUE

Ter ere van het vestigen van Rémy Cointreau in Nederland mochten wij , in het mooie Amsterdam, zowel de openingsavond als in de twee weken durende pop-up bar van La Maison by Rémy Martin de gerechten verzorgen. Een fantastisch event vol met mooie cocktails en de bijpassende gerechten van Triptyque.

Rémy Cointreau zet zich al jaren in voor duurzaamheid en de groep blijft zich transformeren voor de volgende generaties. Met trots werken wij samen met deze bijzondere en op duurzaamheid gefocuste groep.

ELLE DECORATION X TRIPTYQUE

Voor de lancering van het eerste ELLE Decoration nummer van 2023 verzorgden wij een vegetarisch diner voor de 12 genodigden “game changers” op de prachtige locatie van Eginstill. De avond stond volledig in het tegen van duurzaamheid. Een avond gevuld met inspirerende gesprekken en verhalen aan tafel gecombineerd met duurzame, vegetarische gerechten van Triptyque.

Fotografie: Danielle Siobhán

Organisatie: Rachel Pieterse & Nadja Nadorp (ELLE Decoration)

BOEKPRESENTATIE “GROENTE MENU’S” 

Op de prachtige locatie op de Vijzelgracht van the Playing Circle in Amsterdam, lanceerde wij ons kookboek, Groente menu’s. Uiteraard serveerden wij hier onze signatuur gerechten en werd er geproost met de mooie bijpassende wijnen geselecteerd door Leroy Pechler.

Een mooie samenwerking met onze uitgever, Kosmos.

Fotografie: Denise Pronk